NK Sport Prevent osvajač III Memorijalnog turnira Emin Beširević – Ilijaz Ilko Kuželj u Sanskom Mostu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/

NK Sport Prevent danas je u Sanskom Mostu osvojio III Memorijalnog turnira Emin Beširević – Ilijaz Ilko Kuželj. U jednom veoma kvalitetnom i do kraja neizvjesnom turniru Bugojanci su odnijeli puni plijen.

Naime pored osvojenog prvog mjesta , u svom timu imali su najboljeg golmana Abdulaha Pilava koji nije primio niti jedan gol u regularnom toku takmičenja, a također su imali i najboljeg igrača Imrana Džanana koji je danas pružao odlične partije i zasluženo se okitio titulom najboljeg igrača. Ekipa Sport Preventa imala je gol razliku 16:0 i u finalu je uspjela da savlada domaćina NK Podgrmeč boljim izvođenjem penala.

Ovom prilikom NK Sport Prevent se zahvaljuje organizatoru turnira na fer i korektnom odnosu tokom cijelog turnira, na jednoj veoma dobroj organizaciji i posebno dodaju da su na kraju ispraćeni velikim aplauzom i pohvalama kako samog domaćina tako i predstavnika drugih ekipa.

Također Uprava NK Sport Preventa zahvaljuje se Džananu Mirsadu i Jašarević Samiru,roditeljima, koji zaista na svaki turnir prate ove mlade momke i pružaju im neizmjernu podršku.

https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/vikend-akcija/