NK Iskra će igrati ponovo protiv seoskih klubova od naredne sezone?! Salim Duraković podnio ostavku!

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Nogometaši Iskre danas su upisali treći poraz u drugom dijelu sezone Prve lige FBiH. Bugojanci su u kantonalnom derbiju poraženi od Travnika sa 3:0, te su tako nastavili krizu rezultata.

Sasvim očekivano Salim Duraković je nakon meča odlučio podnijeti ostavku i tako je tim sa Jaklića ostao bez šefa struke. Ovu informaciju Duraković je potvrdio za SportSport.ba.

Svu odgovornost preuzimam na sebe. Ne krivim igrače ni upravu, ništa nije izgubljeno, zaostatak za TOŠK-om je samo tri boda. Zbog obaveza u trenerskoj školi neće me biti ni u narednoj sedmici, te sam mišljenja da je ekipi potreban neko ko će stalno biti tu i razdrmati je u svakom pogledu. Posebno tu mislim na psihološkom planu“, kazao je Duraković koji je na klupi Iskre naslijedio Senida Kulaša.

Navijači Iskre koji su meč pratili na Piroti razočarani su napustili vezirski grad, a svi se nadaju da će sada uslijediti i ostavke čelnika kluba koji već godinama šute, dok se treneri mijenjaju kao na traci.

U narednom kolu Iskra će ugostiti Bosnu iz Visokog.

sportsport.ba

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://aspremium.olx.ba/