NK Globus obilježava 10 godina postojanja, 8. decembra nogometna manifestacija u KSC-u

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Ovog decembra nogometni klub “Globus” obilježava jubilej – 10.godišnjicu kluba i tim povodom 8.decembra priredili su nogometnu manifestaciju u sportskoj dvorani KSC Bugojno. Tim događajem klub će prikazati rad kluba kroz 10 godina, postignuća i uspjehe, ali i na prigodan način sa sportskim prijateljima i saradnicima, ljudima iz javnog i političkog života, ali i ostalima krunisati desetogodišnje postojanje.

Iz ovog kluba su istakli posebnu zahvalnost nogometnim klubovima na lokalnom nivou, u prvom redu predstavnicima NK Sport Preventa, ŽNK Iskre, NK Iskre i MNK Vesele na dosadašnjoj uspješnoj saradnji, ali i učešću u realizaciji 10.godišnjice NK Globusa, gdje će zajedno obilježiti ovu manifestaciju i najaviti buduće zajedničke aktivnosti i uspješniju saradnju. Također, zahvalnost upućuju i klubovima koji će taj dan doći i uzeti učešće u revijalnim utakmicama, MNK Makljenu iz Prozora i ŠF Sportino iz Sarajeva, ali i predstavnicima nogometnih i ostalih sportskih kolektiva diljem kantona koji su najavili dolazak 8.decembra.

Specijalni gosti ove manifestacije biti će načelnik općine Bugojno gospodin Hasan Ajkunić, koji će u svoj kabinet prije održavanja te manifestacije ugostiti cijeli aktiv NK Globusa, uključujući igrače, upravni odbor, stručni štab i savjet roditelja, potom dugogodišnji prijatelji i saradnici ovog kluba Vlatko Glavaš i Ibro Zukanović, te predsjednik sportskog saveza općine Bugojno gospodin Aldin Pandžo. Pored toga, manifestaciji će prisustvovati i bivši igrači NK Globusa, koji su u određenom periodu obilježili 10 godina kluba.

Iz kluba pozivaju sve na dolazak, 8.decembra u 14 sati u sportskoj dvorani KSC-a.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o