Nezavisna lista predstavila kandidate za Lokalne izbore

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/vikend-akcija/

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da predstavim kandidate Nezavisne liste pod sloganom „Bugojno moje“, rekla je na početku današnjeg predstavljanja Merima Jašarević, kandidatkinja za Općinsko vijeće Bugojno.

-Na listi su kandidat koji ovaj grad nose u srcu i koji će, ukoliko ih podržite, raditi za dobrobit svog grada i svih njegovih gradjana – rekla je Jašarević.

Nosilac liste Samir Šečić naglasio je kako je Nezavisna lista politički subjekt, odnosno organizacija gradjana, običnih ljudi koji žive u Bugojnu. Nastala je kao odgovor na ukupan politički ambijent u našoj lokalnoj sredini, pa i šire, rekao je Šečić.

-Nezavisna lista ima kompetencije i sposobnosti da učestvuje u rješavanju svih ključnih pitanja na području Općine Bugojno, zaključio je obraćanje Šečić.

Nezavisna

RTV Bugojno

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/