Nekadašnjeg najboljeg sportistu BiH učenici poslali na umru, grcao je u suzama nakon njihovog pisma

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Bivši karatista Denis Muhović doživio je veliko iznenađenje nakon što su mu njegovi učenici uplatili put na umru, a emocije su ga toliko savladale da nije mogao skriti suze.

Muhović koji je osnivač i trener u karate klubu Champion i koji je kroz svoju trenersku karijeru napravio mnogo istinskih šampiona, stekao je veliko poštovanje u karate svijetu, ali i među svojim učenicima koji su predivnim gestom pokazali koliko ga cijene.

U znak zahvalnosti i neizmjernog poštovanja prema svom treneru odlučili su da mu prirede iznenađenje u znak zahvalnosti za sve što je uradio za njih.

Odabrali su baš ono najvrednije i svog trenera su poslali na umru – vjerski obred sličan hadždžu koji se obavlja tokom cijele godine van termina za hadždž, a Muhović nije mogao skriti suze nakon što je saznao o čemu je riječ.

Denis Muhović je proglašen je sportistom BiH 2002. godine u izboru banjalučkog dnevnog lista “Nezavisne novine”. Te godine okitio se titulom prvaka Evrope u kategoriji do 80 kg na šampionatu održanom u Estoniji.

VIDEO.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/