Neir Hozić izabran za novog v.d. predsjednika Općinskog odbora Foruma mladih SDP BiH Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

U prostorijama OO SDP BiH Bugojno jučer je održana vanredna sjednica Izvršnog odbora Foruma mladih ove organizacije, a radi izbora novog v.d. predsjednika OO FOM SDP BiH Bugojno.

Naime, članovi Izvršnog odbora su jednoglasnom odlukom izabrali Neira Hozića za v.d. predsjednika, pri tom cijeneći njegov ukupni angažman, kvalitet i posvećenost u radu navedene organizacije.

Posebna mi je čast i zadovoljstvo što sam izabran na ovu poziciju u organizaciji koja po kvalitetu i brojnosti predstavlja najsnažniji oblik organizovanja mladih u našoj općini. Drago mi je što ću u narednom periodu biti u timu mladih, obrazovanih i stručnih ljudi koji su odlučno radili u Forumu mladih za vrijeme kada SDP djeluje kao opozicija i na taj način jačali linijom „težeg otpora „ jer su se odbili prikloniti politici podjela, bezidejnoj politici, niti su zarad sitnih interesa „oborili glavu“ pred autoritetima koji upravljaju opisanim politikama.

Smatram da samo tim principijelnih i hrabrih mladih osoba ima energiju koju može iskoristiti za kreiranje i realizaciju zdravih ideja.

Kako bismo realizirali zdravu i produktivnu ideju, neophodan nam je politički legitimitet koji će SDP osigurati dobrim izbornim rezultatom nakon izbora u oktobru.

Drago mi je što Forum mladih SDP-a u Bugojnu svakim danom postaje bogatiji uspješnim studentima koji su izuzetno motivisani za rad u kampanji koja slijedi, ali i bivšim forumašima koji se vraćaju u SDP zbog demokratizacije stranke i željom za kreiranjem puno boljeg ambijenta za život u našoj lokalnoj zajednici.

Ovim putem pozivam sve mlade osobe, koje imaju nove i kvalitetne ideje da nam se pridruže i kroz rad u forumu iste provedemo u djela.

Moram istaći da Forum mladih u Bugojnu ima odličnu saradnju sa rukovostvom, posebno sa potpredsjednikom SDP-a BiH Zukanom Helezom koji daje nesebičnu podršku forumašima za njihovo djelovanje u punom kapacitetu, istakao je Neir Hozić.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o