Navijači ne dolaze na Jaklić: Neke se stvari ne mogu kupiti!

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Pored veoma efikasne igre domaće ekipe, pobjedu Iskre nad Vitezom (4:2) na otvaranju nove sezone Druge lige FBiH grupa Zapad obilježila je veoma skromna posjeta gledalaca na stadionu Jaklić. Tek njih stotinjak u pozorišnoj atmosferi ispratili su veoma dobru igru svoje momčadi, ali daleko od toga da su pobjedom nad Vitezom riješeni svi problemi Iskre.

Vodstvo kluba na čelu sa predsjednikom UO-a Nedžadom Šečićem već odavno ne čini ništa za dobrobit kluba, a jeftino prikupljanje poena kod navijača bar za sada ne prolazi. Svi su svjesni da su klubu potrebni sposobni ljudi sa pravom vizijom, a ne oni kojima Iskra služi za ostvarivanje veoma dobre finansijske zarade.

Naravno, sadašnji čelnici “ponosno” ističu da novca nema, da je Iskra bez ikakve podrške, ali i od kluba “bez podrške” teško se odvojiti. Zbog čega, nije teško prosuditi…

Navijači su i danas pokazali da ih apsolutno niko ne može kupiti, iako su sadašnji čelnici kluba u više navrata na razno razne načine ih pokušavali dovesti na Jaklić pa onda javnosti prosipati već spremnu priču o tome da se Iskra vraća na staze stare slave i da su upravo oni najzaslužniji za taj uspjeh.

Iskra je nekada davno bila “tvrd” orah Partizanu, Zvezdi, Željezničaru, Sarajevu, da bi potom u veoma teška vremena bez većih problema bila stabilan federalni prvoligaš, ali to sadašnjim čelnicima kluba nije odgovaralo. Na sve načine željeli su ostvariti svoje vlastite planove, a na žalost svih kojima je Iskra u srcu to su i uspjeli…

11987010_10203677457655980_3080782734823637742_n

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/