Naseru Rujancu dodijeljeno priznanje Evropskog pokreta u BiH

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Evropski pokret u BiH održao je jučer u Cazinu Svečanu akademiju “Dani i mjeseci Evrope u BiH- Cazin 2017” na kojoj su dodijeljene nagrade najvažnijim pojedincima i kolektivima koji su svojim radom dali doprinos uspjehu Evropskih integracija BiH.

U grupi mladih nadolazećih lidera, Evropski pokret priznanje je dodijelio Naseru Rujancu, najmlađem Predsjedavajućem Općinskog vijeća u BiH, a nagradu mu je uručio Igor Davidović, bivši šef misije BiH pri EU i glavni pregovarač o Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju.

Priznanja su dodijeljena brojnim značajnim ličnostima- Jozi Pavkoviću, direktoru i glavnom uredniku Večernjeg lista u BiH, ambasadorima Austrije, Češke, Slovačke i Hrvatske, predsjedniku Vanjskotrgovinske komore BiH Bruni Bojiću, direktoru Direkcije za EU integracije Edinu Dilberoviću, Premijeru SBK Tahiru Lendi, gradonačelniku Cazina Nerminu Ogreševiću i drugim uspješnim pojedincima, institucijama, kompanijama i udruženjima u našoj zemlji.

“Ovo priznanje je motivacija za dalji i još bolji angažman u okviru svoje zajednice i poklanjam ga svom gradu. Zahvaljujem Evropskom pokretu u BiH na čelu sa gdinom. Praštalo Predragom što su pratili i prepoznali moj rad i doprinos”, ističe dobitnik priznanja Naser Rujanac.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o