NAKON DVA DANA POTRAGE Pronađeno tijelo ubijene Arnele Đogić!

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

12:50 Kako saznaje reporter “Dnevnog avaza” na licu mjesta, tijelo Arnele Đogić iz Olova upravo je pronađeno u kanjonu rijeke Stupčanice.

12:37 Na lokaciji Krševi gdje traje potraga za beživotnim tijelom ubijene Arnele Đogić stigli su pripadnici Federalne uprave Civilne zaštite. U toku je pripremanje drona kojim će pregledati nepristupačne predjele.

56d6e21c-7448-48ff-8cd5-48e50a0a0a64-olovo

11:42 Potraga za tijelom ubijene Arnele Đogić iz Olova nastavljena je jutros, nakon što je sinoć prekinuta zbog mraka i nepristupačnog terena, potvrđeno je iz MUP-a ZDK.

Kako saznajemo, potraga za nastradalom djevojkom će trajati cijeli dan. Radi se o lokalitetu Krševi, blizu sela Čude, nepristupačnom terenu između Olova i Olovskih Luka, s jedne, i međuentitetske granice, s druge strane.

U traganju za tijelom djevojke specijalci MUP-a ZDK koriste alpinističku opremu te svoje znanje da savladaju težak teren, ali je čak i normalno kretanje vrlo opasno. Također, postoji mogućnost da je voda odnijela tijelo te će potraga zasigurno potrajati.

S obzirom da je nemoguće prići nekim dijelovima u blizini rijeke, u potragu su se uključile i letjelice Federalne uprave civilne zaštite.

arnela
Đogić: Nestala u subotu (Foto: Facebook)

Podsjećamo, nakon što je u noći sa subote na nedjelju nestala djevojka Arnela Đogić iz Olova, u prostorije MUP-a ZDK-a privedeni su mladići inicijala A.S. (26) i B.M. (26) koji se dovode u vezu sa njenim nestankom, a koji su tokom krim obrade u prostorijama MUP-a ZDK priznali ubistvo uz dokaze.

Dokazi su, navodno, vezani za saznanja da je djevojka ubijena, pa bačena s litice u dijelu olovske općine prema RS-u.

Oni su u utorak navečer predati u nadležnost Tužilaštva ZDK-a.

avaz.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/