Nakon četiri mjeseca sutra sjednica Općinskog vijeća Bugojno

Bugojno
https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

Nakon više od četiri mjeseca za utorak 05.10.2021. u 10:00 zakazana je V.(Peta) sjednica Općinskog vijeća Bugojno. Posljednja sjednica bila je 17.05.2021. sa jedinom tačkom dnevnog reda a to je bila dodjela plaketa Općine.

Mnogo je problema u našoj općini koji nas prate sve ove godine a jedan od gorućih jeste Vodovod i Kanalizacija, građani su u strahu i panici jer voda sa izvorišta Kruščica nije za piće.

Nažalost vladajuća većina SDA i HDZ nisu uvrstili na dnevni red goruće probleme kao što su: izvršenje budžeta za 2020.,izvršenje budžeta za 1. i 2. kvartal 2021., plan rada Općinskog vijeća za 2021., plan rada Općinskog načelnika za 2021., plan rada predsjedavajućeg i zamjenika predsjedavajućeg za 2021., izvještaj o radu i finansijski izvještaj Javnih ustanova i Javnih preduzeća čiji je osnivač općina Bugojno, stanje u NK Iskra Bugojno, konkursna procedura za imenovanje članova Upravnih i Nadzornih odbora u Javnim ustanovama i Javnim preduzećima čiji je osnivač općina Bugojno, imovinska pitanja i gorući problem izvještaj o radu i analiza Javnog preduzeća Vodovod i Kanalizacija.

U nastavku pogledajte koji Dnevni red su usaglasili vladajući partneri SDA i HDZ

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/