Najava: U sportskoj dvorani Mira i Prijateljstva Donji Vakuf održat će se 3. i 4. kolo mini basket lige BiH

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

U nedjelju 09.12. u sportskoj dvorani Mira i Prijateljstva Donji Vakuf održat će se 3. i 4. kolo mini basket lige BiH. Donji Vakuf će tako ugostiti ekipe Real Way Sarajevo, KK Maglaj, KK Travnik, KK Lokomotiva Mostar i KK Konjic.

Domaćin ove lige koja se igra po turnirskom sistemu će biti Škola Košarke Never Stop Donji Vakuf.

Mini basket liga je nastala željom predstavnika ovih ekipa i ujedno velikih košarkaških zaljubljenika, sve u cilju da se djeci pruži što više prilika za utakmice, ali i putovanja, stjecanja novih iskustava i prijateljstava, kao i zabava i napredak u igri. Ovo je premijerna sezona lige u kojoj se ove godine takmiče dječaci rođeni 2006.godine i mlađi.

Škola Košarke Never Stop ovim putem poziva sve roditelje, prijatelje, košarkaške zaljubljenike i ostale dobronamjerne ljude da svojim prisustvom daju podršku ovim dječacima koji prave svoje prve košarkaške korake, a koji će sasvim sigurno uz redovno treniranje sa našim sjajnim trenerima činiti svijetlu budućnost BiH košarke.

Raspored odigravanja utakmica i satnica:

3.kolo
1.Real Way-Konjic 10.00h
2.Travnik-Lokomotiva 11.00h
3.Maglaj-Never Stop 12.00h
4.kolo
1.Real Way-Travnik 13.00h
2.Konjic-Never Stop 14.00h
3.Lokomotiva-Maglaj 15.00h

http://bit.ly/BingoApril-II https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/