Na području Gornjeg Vakufa-Uskoplja nestala petnaestogodišnja djevojčica

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

U toku je akcija potrage za petnaestogodišnjom E.R. na području Bistriče Rike. U potragu je uključena policija, GSS i građani Gornjeg Vakufa-Uskoplja. E.R. je učenica osmog razreda, nastanjena u naselju Bojska, sa poteškoćama u razvoju.

Djevojčica je zadnji put viđena danas oko 14:30 na regionalnom putu Gornji Vakuf-Uskoplje – Novi Travnik u Bistričkoj Rici, a ranije je viđena u Bistrici u prodavnici da kupuje sok. Djevojčica na sebi nosi crnu jaknu, crveni ruksak, crne hlače i bijele patike.

Roditelji i ekipa empatičnih momaka koji već satima traže djevojčicu mole sve naše čitaoce da jave u policiju ako imaju bilo kakve informacije a i svaka pomoć u ljudstvu u ovoj situaciji je prijeko potrebna.

Eldina Ravnjak nije još pronađena. Akcija je prekinuta sinoć oko tri sata a planiran je nastavak ovoga jutra. Kako nam je kazao jedan od članova GSS-a Armin Čehaja, djevojčica je putem mobitela locorana tri kilomtra od Deveča u Bistrici u miniranoj i gustoj šumi.Grupa od dvadesetak momaka ne mareći na rizik je krenula u šumu, čak su naišli na tragove djevojčicine obuće, dva puta su iz dubine šume čuli njeno dozivanje upomoć ali je nisu uspjeli pronaći.Ostaje nada da će današnji dan dati željene rezultate i da će djevojčica biti pronađena.

GornjiVakuf.com

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/