Na Hendeku počeo 3. Memorijalni omladinski turnir “Petko i Cicko”

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kupuj-pametno-kupuj-domace/

Jutros u 10 sati je otvoren 3. Memorijalni omladinski turnir “Petko i Cicko”. Turnir će se igrati danas i sutra na stadionu Hendek.

“Drago mi je što je turnir postao tradicija. Sport je mogućnost da čuvamo uspomenu na naša dva prijatelja koji su bili nogometaši našeg NK Iskra. To su dva časna momka bili, koji su voljeli grad i Iskru. Hvala svim gostima koji su došli iz drugih gradova te na ovaj način uveličavaju naš turnir na sjećanje na Petka i Cicka. Neka pobjedi fer plej i neka pobjedi najbolji”, ovim riječina je načelnik Bugojna Hasan Ajkunić otvorio 3. Memorijalni omladinski turnir “Petko i Cicko”.

Učešće na turniru su uzele ekipe: Akademija Sarajevo, Legija Jajce, NK Iskra, NK GLobus, NK Travnik, NK Vitez, Karaula i NK Radnik.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o