MNK Gračanica večeras gostuje na Bilinom Polju u Zenici (VIDEO)

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Večeras se u Zenici igra kvalifikaciona utakmica za Svjetsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Estonije. U našu redakciju stigla je lijepa vijest, naime radi se o tome da je Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine pozvao mališane iz MNK Gračanica iz Bugojna da prisustvuju utakmici u Zenici.

Mališani iz MNK Gračanica prije samog početka utakmice izaći će na teren sa našim reprezentativcima. Treba napomenuti da sve zasluge idu trenerima MNK Gračanica Rašid Čehajić i Armin Ćusto.

MNK Gračanica je osnovana krajem prošle godine, i za sada imaju neke zapažene rezultate iza sebe. Njihov prvi turnir bio je u Prozoru gdje su osvojili treće mjesto u kategoriji do 10 godina, i drugo mjesto u kategoriji do 14 godina. Ove godine su učestvovali u Omladinskoj futsal ligi Gornjovrbaske regije sa generacijama U8, U10, U12, i U14. Uspjeli su osvojiti treća mjesta u svim kategorijama, osim u kategoriji U10, treba naglastiti da su u toj kategoriji imali ubjedljivo najmlađu ekipu, bez ijednog igrača 2006. godišta

bugojno-danas.info

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/