Mladi oduševljeni nezavisnim kandidatom za načelnika Bugojna Asmirom dr. Karadžom

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Na mladima ne ostaje budućnost, vrijeme mladih je sad! Zaključak je ovo razgovora sa mladima kojeg je 20.9.2016. godine organizovao nezavisni kandidat za načelnika općine Bugojno Asmir dr. Karadža.

Pred prepunom Kristalnom salom općine Bugojno, ispunjenom omladinom raznih političkih opcija, ali i onima koji ne pripadaju ni jednoj opciji, te nekolicinom starijih posjetitelja, koji su iskazali kako se, bez obzira na godine, još uvijek osjećaju mlado, u nešto manje od sat i pol trajao je razgovor dr. Karadže sa okupljenom omladinom. Nakon obraćanja dr. Karadže, uslijedila su obraćanja prisutnih gostiju, koji su nizom izrazili podršku kandidaturi Asmira dr. Karadže, te iskazali zadovoljstvo otvorenošću nezavisnog kandidata da se razgovara o gorućim pitanjima u našoj općini i da se napokon i mladi stave u žižu dešavanje u našoj općini. Svi prisutni su bili u mogućnosti da se jave za riječ i upute pitanje, prijedlog ili kritiku dr. Karadži.

Na kraju je istaknuto da nezavisni kandidat za načelnika općine Asmir dr. Karadža ne želi da bude načelnik samo jedne opcije, grupacije ili nacije, već načelnik svih građana i građanki Bugojna, te da želi da zajedno sa građanima pokreće promjene nužno potrebne našoj općini. Gosti su okupljanje napustili vidno zadovoljni i oduševljeni nezavisnim kandidatom za načelnika Asmirom dr. Karadžom.


http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/