Mještani Gornje Kule i Bristova u velikim problemima

https://www.bugojno-danas.info/

Od šestog mjeseca mještani Gornje Kule i Bristova imaju probleme s vodom. Čitateljka nam se obratila u redakciju te vam njezinu poruku prenosimo u cijelosti:

“U Kuli trebamo čekati ponoć da natočimo vode, uključimo mašinu i bojler ili se buditi u 3 ili 4 ujutro jer već u 7 nestaje vode. U Bristovima već danima voda ne dolazi nikako. Ovo stvarno traje predugo i nitko ništa ne radi da nam omogući bar nekoliko sati dnevno vodu. Ljudi su se obraćali direktoru Vodovoda ali su dobili uvijek isti odgovor, da je suša i da nema vode. Znali su nam nekoliko dana pustiti vodu i tada je pritisak bio stvarno dobar što znači da nije do manjka vode nego do njih koji na ventilima odvrću i zavrću kako hoće i kome hoće. Mještani Gornje Kule i Bristova će morati poduzeti određene mjere jer se ovo više ne može tolerisati. Prvo su nam dovezli smeće i zagadili zrak, a sada nam zatvorili i vodu.”

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/akcija-za-pocetak-sedmice-pop-up/