Ministar Bojan Domić uputio čestitku povodom početka nove školske godine

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Ministar Bojan Domić danas je u svoje, ali i ime svih djelatnika Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa ŽSB, na čijem je čelu, uputio čestitku povodom početka nove školske 2020./2021. godine.

“Dragi učenici, roditelji, učitelji/nastavnici/profesori, svi uposlenici i rukovoditelji u odgojno-obrazovnim ustanovama, nova nastavna 2020./2021. godina je pred nama. To je prilika za nove radosti, nova znanja, ali i nova iskustva. Vaš povratak u školu, u školske klupe, predstavlja za sve nas određeni izazov koji traži razumijevanje, ljubav, međusobno uvažavanje, prijateljstvo i brigu za zdravlje svakoga od nas.

Ovom prilikom posebnu čestitku upućujemo onim najmlađima, koji će po prvi put sjesti u školske klupe. U vjeri kako će polazak u školu biti početak nečega novog i lijepog što će ispuniti njihovo djetinjstvo od srca im želimo bezbrižne i sretne školske dane.

Od naših prosvjetnih djelatnika očekujemo pragmatičnost, pružanje znanja, ali i ustrajnost u plemenitoj u odgojno-obrazovnoj misiji koja za krajnji ishod ima blagostanje i sigurniju budućnost za naše učenike i društvo u cjelini. Vaš altruizam neka i ovaj put bude vodilja za sve nas.

Sretan početak i uspješnu školsku 2020./2021. želi vam ministar Bojan Domić i djelatnici ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Županije Središnja Bosna”, čestitka je resornog ministra Bojana Domića.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o