Milijarder traži Bosanku koja pitu zna žmireći napraviti

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Jedan od najpoznatijih milijardera iz Velike Britanije Richard Branson traži odgovarajuću Bosanku za svoj novi projekat, koja je od malih nogu naučila i zna čak i žmireći pitu napraviti, saznaje Sarajevo365.com

66-godišnji milijarder Branson, koji je oženjen i ima dvoje djece, a vlasnik je kompanije “Virgin”, planira do kraja 2017. godine da pokrene “Virgin Pite Balkans” projekat, koji će u zemljama bivše Jugoslavije Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, i Sloveniji, plasirati univerzalne Virgin Pite Balkans, koje bi prema njegovoj ideji, trebale biti univerzalnog izgleda i univerzalnog ukusa, a dostava širom Ex-Yu bi funkcionisala, onako kako danas funkcioniše Uber širom svijeta.

Branson koji je poznat po tome što je uvijek imao fenomenalne ideje, zbog kojih je jako uspješan i uvijek ispred drugih, je kako portal Sarajevo365.com otkriva, na ideju o Virgin Pita Balkans projektu došao nakon susreta sa najbogatijom Bosankom Sanelom Jenkins, koja mu je otkrila sve čari i užitak koje običnom čovjeku može donijeti dobra pita, širom zemalja bivše Jugoslavije, nakon čega je Branson konstatovao da će se potruditi da nađe Bosanku koja zna pitu napravit bolje od svih ostalih.

“On će za direktoricu čitavog ovog projekta, postaviti Bosanku koja pitu zna i žmireći napraviti” tvrdi bliski saradnik Sanele Jenkins za Sarajevo365.com

Prema posljednjim informacijama, Virgin Pita Balkans je već u pregovorima sa premijerima BiH, Hrvatske, i Srbije kako bi se osigurale dozvole za rad, a prvi krug testiranja kandidatkinja iz BiH biće održan u januaru 2017. godine, u Sarajevu, Banja Luci, i Mostaru, o čemu će javnost biti detaljno obavještena naknadno.

Podsjećamo, Richard Branson je osmislio Virgin brand, gdje je do sada najpoznatiji Virgin Records, a tu su između ostalih i Virgin Money, te Virgin avio-kompanija.

izvor: Sarajevo365.com

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/