Mesud Duraković opet u Varaždinu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Nekad poznati i vrlo popularni libero Varteksa iz zlatnih devedesetih, Bugojanac Mesud Duraković – Dure, nakon 20 godina opet je u Varaždinu. Dure je sa velikim žaljenjem pratio kalvariju Varteksa posljednjih godina, često je u intervjuima varaždinskim portalima izražavao svoje žaljenje zbog svega što se događa i obećavao je da će uskoro posjetiti svoj omiljeni grad.

Zahvaljujući Branku Prahiću, ocu nekadašnjeg igrača Varteksa Igora, Dure je sa suprugom, sinom, kćerkom, unucima, zetom i snahom ovih dana stigao u Varaždin. Odmah je nazvao svoje nekadašnje suigrače Branka Lađevića i Samira Toplaka i srdačno s njima popio kafu. Potom se uputio u Contru gdje se susreo s izbornikom Dalićem i njegovom suprugom Davorkom, Mumlekom,. nekadašnjim predsjednikom Varteksa Marićem, fizioterapeutom Tomicom Vrbnjakom, Esadom Garibovićem i predsjednikom NK Varaždina Stjepanom Cvekom.

Mesud Duraković vratio se u Varaždin dvadeset dvije i pol godine nakon posljednjeg nastupa u dresu Varteksa. Tada je odigrao poluvrijeme u pobjedi protiv Hrvatskog dragovoljca (1:0) i otišao iz Varteksa, kluba kojeg nikad nije zaboravio.

Veselju nije bilo kraja, a kako je to danas izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji.

aktualno.hr

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o