Memorijalni turnir Petko i Cicko i ove godine u Bugojnu u organizaciji NK Globus

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kupuj-pametno-kupuj-domace/

Nakon godinu dana pauziranja, nova uprava nogometnog kluba “Globus” 7. put po redu vraća memorijalni turnir u velikom nogometu Mladen Božić Petko i Bašić Nedžad Cicko.

Turnir ove godine održati će se u kategoriji pionira, 02.augusta, sa svečanim otvorenjem od 9:00h a učešće na turniru uzelo je 8 ekipa.

“Svjedoci smo da na našim prostorima pretežno se održavaju malonogometni turniri. Posebna nam je čast što smo tradiciju koju uživa ovaj turnir u organizaciji NK Globusa vratili i što ćemo i ove godine stadion Hendek ispuniti mladim sportistima koji će doći iz različitih općina i gradova kako unutar našeg kantona, tako i šire, te promovisati veliki nogomet. Mi unutar kluba, kako za trenažne procese i naše prijateljske utakmice, tako i za ovaj turnir, preduzeti ćemo neophodne epidemiološke mjere kako bi turnir protekao u najboljem redu. ” istakao je zamjenik direktora NK Globus Amar Bećirović.

Iz ovog kluba, pozvali su sve građane Bugojna da 02.augusta budu na stadionu Hendek i zajedno s njima uživaju u nogometu mladih sportista.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/