Marija Šerifović došla do Mustafe iz Zenice koji je živio ispod mosta: “Sad sam dobro”

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Marija trenutno spava, ali me je zvao njen menadžer, rekao je Mustafa

Srbijanska pjevačica Marija Šerifović podijelila je tužnu priču o uličnom pjevaču, Mustafi Hrustiću iz Zenice, koji živi ispod mosta.

On je ostao bez roditelja u sedmoj godini, od kad se sam bori za svoj život.

Iz stana je morao da izađe, jer nije imao dovoljno novca da plaća kiriju, pa sada živi u šatoru, pod zeničkim mostom, piše Telegraf.

Mladi pjevač izrazio je želju da se prijavi za “Zvezde Granda”, ali navodi da za to nema uslova.

– Tu treba imati novca. Mogu ja otići da se prijavim na “Zvezde Granda”, ali ja ne mogu sa 10 maraka (5 eura) da se obučem, sredim, da stavim mašnu, da budem čist. Ja bih se prijavio da sam u mogućnosti – istakao je Mustafa Hrustić za YouTube kanal “Srećko Stipović”, a Marija je izrazila volju da mu pomogne i zamolila ljude da ga povežu sa njom.

Telegraf je kontaktirao Mustafu Hrustića kako bi mu ponudili pomoć i spojili ga sa Šerifović, a on je otkrio da ga je Marijin tim već kontaktirao.

– Marija trenutno spava, ali me je zvao njen menadžer. Rekao je čim ona ustane, da će me kontaktirati da se sve dogovorimo – rekao je pjevač i otkrio da se vratio u stari stan i da nije više u šatoru, pod mostom.

– Smjestio sam se u stari stan. Čovjek mi je platio kiriju za dva mjeseca, sreća da se nije izdao u međuvremenu. Sad sam dobro – ispričao je ulični pjevač.

Životnu priču uličnog pjevača Mustafe Hrustića možete poslušati i u videu.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/