Makedoncima malo falilo do finala nakon fantastičnog drugog poluvremena protiv Slovenije

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

Prva polufinalna utakmica turnira “Rukomet je moja budućnost” odigrana je sa početkom u 16 sati a sastali su se Slovenija i Sjeverna Makedonija.

Nakon prvog poluvremena rezultat je glasio 20:13 u korist Slovenije i reklo bi se da je utakmica riješena te da je Slovenci trebaju pametno privesti kraju.

U drugom poluvremenu reprezentacija Sjeverne Makedonije mnogo boljom igrom sustižu rezultat da bi minutu prije kraja utakmice rezultat glasio 26:25 a lopta u rukama Makedonaca, nažalost promašen gol i bez promjene rezultata do kraja utakmice.

Kod Slovenaca se najviše istakli Tadej Kljun sa 6 pogodaka i Petar Šiško sa 5 pogodaka, kod Makedonaca najbolji je bio Martin Sarafimov.

Slovenci u finalu čekaju pobjednika iz utakmice Njemačka – Poljska koja je na rasporedu u 18 sati.

Bugojno-danas.info

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' http://bit.ly/KatalogBingoJuliII'