KP Narod i Pravda SBK: Zadovoljni dosadašnjim radom i rezultatima

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Kantonalno povjereništvo NiP Srednjobosanskog kantona u srijedu (20.01.2021.) u Bugojnu održalo svoju prvu sjednicu u ovoj godini.

Na sjednici se raspravljalo o dosadašnjem radu kantonalnog i općinskih povjereništva, izbornim rezultatima, poziciji NiP-a u formiranju vlasti na nivoima općina, kao i o mnogim drugim bitnim temama. Povjereništvo je usvojilo nekoliko zaključaka koji se trebaju implementirati u narednom periodu, te je data puna podrška općinskim povjereništvima u daljem širenju naše političke organizacije.

Članovi povjereništva iskazali su zadovoljstvo dosadašnjim radom i rezultatima, ali su iskazali i svoje primjedbe u onim segmentima u kojima je bilo nedostataka, a sve s ciljem bolje organizacije i djelovanja. Povjereništvo je osudilo sve nepravilnosti koje su se dešavale u izbornom procesu, ma od koga dolazile i ma ko ih učinio.

Posebno je upućen poziv da se što prije konstituišu općinska vijeća u onim općinama na području SBK gdje to još nije učinjeno i da se konačno započne raditi ono što je u interesu građana i naroda.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o