Klub sjedeće odbojke Iskra Bugojno: Kao treći u državi nismo dobili marke od Općine i Sportskog saveza Bugojno

https://www.bugojno-danas.info/

Na izjavu glavnog sponzora ŽNK Iskra Bugojno Naima Basare koju je izjavio za portal Sportsport, kako ove godine kao stabilan premijerligaš nisu dobili ni pfeninga od Općine Bugojno i Sportskog saveza Bugojno, oglasili su se iz Kluba sjedeće odbojke Iskra Bugojno navodeći kako ni prošle ni ove godine nisu dobili marke od Općine Bugojno i Sportskog saveza Bugojno iako su stabilan premijerligaš gdje su osvojili treće mjesto iza Spida i Fantoma.

Za prošlu godinu, od 29.000 KM koliko je bilo u opsticaju od premijerligaških sredstava. Klub sjedeće odbojke Iskra Bugojno nije dobio jedne jedine konvertibilne marke. Za 18 prvenstvenih utakmica, mi smo dobili od Općine Bugojno i Sportskog saveza Bugojno 1800 KM za takmičenja. To je sadaka nad sadakama. U ovoj godini KSO Iskra Bugojno također nije dobio nijedne jedine marke od onih 29.000 KM koliko je u opsticaju za Premijer ligu. Osvojili smo visoko treće mjesto gdje su prva dva mjesta zauzeli Spid i Fantomi koji imaju po 6 igrača iz reprezentacije BiH u sjedećoj odbojci”, istakao je igrač KSO Iskra Bugojno, Aziz Dlakić, ispred kluba i uprave KSO Iskra Bugojno.

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/vikend-akcija/