KK BASKET TIME se vraća kao najbolji sa desetodnevnih edukacijskih priprema sa Košarkaškog kampa Maxima Zlatibor

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Do sada najbrojnija i najkonkurentnija smjena bila je veliko iskušenje za djecu KK Basket Time Kluba. Prvi put susreli su se sa djecom iz Štokholma (Švedska), Novog Sada, Banja Luke, Bar(Crna Gora), Kosijerića.

Konkurencija je bila velika ali su uspjeli osvojiti sedam zlatnih, pet srebrenih medalja, također i dva prva mjesta na grupnom takmičenju, te vratiti se u svoj grad i donijeti titulu najboljih na kampu.

Atmosfera je bila dobra tokom cijelog vremena koliko je trajala edukacija. Rodila su se nova prijateljstva između igrača i trenera koji su se prvi put susreli na istoimenom kampu.
Dogovoreni su i neki od susreta sa klubovima koji su se po prvi put susreli, između ostalog i sa Šveđanima.

Ovim putem želim da se zahvalimo našim domaćinima na gostoprimstvu jer ovaj kamp ima dušu.Hvala Miroslavu Pecarskom ,gos.Branki Radulović direktorici hotela koja se pobrinula da budemo dočekani onako kako naši domaćini samo znaju.Gospodinu Slaviši Božoviću-Boži menadžeru kampa jednom velikom čovjeku kao i cijelom radnom osoblju Hotela Sunčani Breg. Definitivno najjači kamp i najbolji za rad sa djecom. – kazala je Jasna Behara

Amar Mulaosanović, Tara Šiljak, Iman Hadžiabdić, Ernad Hadžiabdić, Denis Ivković sa zlatnim i srebrenim medaljama, Amar Mualaosmanović 3 zlatne osvojene na individualnom takmičenju. Jedna pobjeda na grupnom takmičenju, Teo Skenderović 2 zlatne i jedna srebrena, Iman zlato i jedna grupna pobjeda, Denis zlato, Ernad srebro. U grupnom takmičenju za najmlađe kategorije prvaci su: Vanja Borković, Luka Šakić, Azer Imširpašić i Pavle.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/