KK Basket Time Bugojno u veoma korektnoj atmosferi savladao KK Lions iz Tuzle

https://www.bugojno-danas.info/

Danas je naš klub ugostio djecu iz Tuzle. Odigrane su tri utakmice sa tri kategorije. Atmosfera je bila odlična, prava prijateljska. Naš klub je danas zabilježio u tri utakmice tri pobjede.

PREDPIONIRI
KK BASKET TIME KK LIONIS 56:06

PIONIRI
KK BASKET TIME KK LIONIS 83:28

KADETI
KK BASKET TIME KK LIONIS 101:39

Od rezultata je važnija bila atmosfera i dobro druženje. Rodila su se nova prijateljstva.

Danas su svi dobro igrali čak smo mlađe igrače forsirali da igraju sa klubskim starijim kolegama. Danas je za
predpionire najbolje odigrao Rizvan Topčic, postigavši 15 poena, 6 asistencija i tri skoka, Vanja Borković, Luka Šakic, Amar M. on je mali kralj košarke, Nedim M. dok su i svi drugi dali maximum. Vanja Borković na centralnoj poziciji danas bio fantastičan 12 skokova, 18 pogodaka i 10 uzetih lopti, Azer koji je 2010 godište danas je debitovao na terenu, bravo pojačanje.

Pionirska ekipa Karlo Kelava nadmasio sam sebe, Teo Skenderović je danas tricama publiku digao na noge, Ante Ivić fantastičan, Luka Š. danas odličan kao i Lovrić L. Prijić danas odličan.

Kadeti su danas svi bili odlični, zato ne bih nikoga posebno izdvajala jer su svi igrali kao jedan, zato je bio rezultat 101:39.

Ovim putem se zahvaljujemo gospođi Tanji Skenderović koja je bila generalni sponzor ispred Fast-food Basket koja je bila sponzor i pokrovitelj glavni i obezbijedila obrok za sve učesnike turnira sa 80 komada pice, gospođa Emina Begić, Restoran Saten, Mirza Hadžiabdić koji je obezbijedio sendviće za sve učesnike goste i KK Basket Time koji se pobrinuo za sve ostalo kao i roditelji naše djece koji su obezbijedili razne delicije od palačinki do kolača. Hvala svima u ime KK Basket Time.

Svi za jednog jedan za sve.

Hvala trenerima koji su danas jedinstveno vodili ove utakmice. Danas smo svi rame uz rame stali i pokazali da smo jedinstveni u pobjedi i da zajedno možemo puno toga. Ispred svega pokazali smo šta znači biti jedinstven u dobru i u zlu, pogotovo mladi treneri Faris Musić i Haris Idrizović koji svaki dan sve više pokazuju da mladima treba dati šansu i vjerovati. Na mlađima svijet ostaje. Admir trener danas je odradio odlično vođenje i postigao rezultat 101:39 u našu korist. Bravo za Basket Time, bravo dečki moji, bravo treneri, roditelji i sponzori.

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/