KK Basket Time Bugojno na košarkaškom kampu na Zlatiboru ostvario odlične rezultate

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

KK Basket Time je uzeo učešće na popularnom košarkaškom Kampu Maxima Zlatibor gdje su ostvarili veoma zapažen rezultat.

Za portal Bugojno-danas.info, utiske je prenijela predsjednica kluba KK Basket Time Bugojno, Jasna Behara:

Djeca košarkaškog kluba Basket Time su provela 10 punih dana na Košarkaškom Kampu Maxima Zlatibor kod istaknutog košarkaškog stručnjaka Miroslava Pecarskog.

Edukacija i takmičenje zajedno u paketu i pored velike konkurencije slobodno mogu reći dosad najteže, djeca su nam bila odlična i uspješna kao i prethodnih godina. Švedska, Banja Luka, Bar, Makedonija kao i individualci iz Beograda, Danske, sve na jednom mjestu.

Mogu reći samo trud se isplatio i pored toga što je učestvovalo dosta nove djece iz našeg kluba. 8 Zlatnih medalja na individualnom takmičenju i četiri prva grupna mjesta, sedam srebrenih medalja i dva grupna prva mjesta. To sve govori.

Tara Šiljak je uspjela da uđe iz četri discipline u finale što samo rijetkima uspije. Zlato su uzeli: Tara Šiljak dvije zlatne medalje, Teo Skenderović, Edna Lakača, Nedim Mujagić, Džana Ždralović, Amar Mulasmajić, Emrah Prijić
Srebrene: Tara Šiljak dvije medalje, Filip Marijanac, Matej Kolovrat, Luka Šakić, Mirzeta Muratspahić, Teo Skenderović i plus četiri zlatna prva mjesta i dva srebrena.

Nije zlato sve sto sija, najveće bogatstvo su ova naša zlatna djeca koja su i ovaj put pokazala da našom klubskom disciplinom možemo otvoriti vrata gdje god pođemo, što za druge ne mogu reći. Ovim putem želim da se zahvalim cijelom radnom osoblju hotela Sunčani Breg, gospodinu Miroslavu Pecarskom, gosp. Slaviši Božovicu menadžeru kampa kojeg izuzetno cijenim, gđi. Branki Radulović direktorici hotela koja uvijek vodi računa o svemu na kampu što se gostiju tiče i čiji trud i zalaganje ovaj kamp čine boljim, Dr. Vesni koja se cijelo vrijeme brinula za svu djecu prisutnu na kampu kao za svoju djecu i na kraju zahvalu upućujem ugostiteljskom djelu ovog hotela koji su bili na raspolaganju djeci i ugađali im.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o