Kapiten rukometaša Iskre Frane Đikić: U subotu očekujem našu pobjedu, Bugojno ima najbolje navijače

https://www.bugojno-danas.info/

Samo nekoiko dana nas dijeli od najvećeg rukometnog derbija u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Napravili smo kratki intervju s najiskusnijim igračem i kapitenom RK Iskra- Franom Đikićem. Osvrnuli smo se i na situaciju sa RK Sloga. Utakmica sezone se igra u subotu 05.05.2018. u 20:00 u sportskoj dvorani u Gornjem Vakufu-Uskoplju.

BUGOJNO DANAS
Prije svega recite nam kako ste zadovoljni drugim dijelom polusezone?

FRANE ĐIKIĆ:
Iza nas je jedno od najuspješnijih razdoblja kad je rukomet u Bugojnu u pitanju u proteklih petnaest godina. Mnogo teži raspored u drugom djelu a ostvarili smo sve pobjede. Još jednom smo pokazali da pružamo bolje igre što prvenstvo dalje odmiče. Iz kola u kolo ulazimo sve bolji i spremniji.

BUGOJNO DANAS:
Recite nam par riječi o vašem sljedećem protivniku.

FRANE ĐIKIĆ:
Nema se tu što puno za reći o rukometnom klubu Sloga. Njihovi rezultati najbolje pokazuju o kakvoj ekipi se radi. Disciplinirani su i dobro spremni. Svaki njihov igrač iz prve postave može igrati za bilo koji klub u Premijer ligi.

BUGOJNO DANAS:
Šta očekujete u subotu?

FRANE ĐIKIĆ:
Biti će vrlo teško. Sloga ima prednost domaćega terena ali isto tako je i veći pritisak na njima zbog činjenice da su mnogo sredstava i žrtve uložili u rukomet. Mi u tu utakmicu ulazimo rasterećeni i opušteni. Očekujem punu dvoranu, fer i korektnu utakmicu i našu pobjedu.

BUGOJNO DANAS:
Kako vidite situaciju o kartama za Bugojance i šaranje transparenata?

FRANE ĐIKIĆ:
Što se tiče karata znam da je nama čist obraz. Uvijek smo susjedima omogućili jednu tribinu na svakom derbiju. Uprava kluba kao i policija vodila je brigu o njihovoj sigurnosti. A kad je u pitanju šaranje transparenata reći ću vam jednu stvar: Bugojno ima najbolje navijače. To su momci koji svoje vole i ne daju a tuđe uvijek poštuju. Meni je puno srce kad ih vidim na tribinima i kada dođu nakon utakmice u svlačionicu čestitati i slaviti pobjedu zajedno s nama. Stoga iskreno ne vjerujem da iz toga čina stoji itko od naših pravih i istinskih navijača. Oni trebaju biti uzor svakome onome tko voli sport i Bugojno.

Bugojno-danas.info

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/