Kantonalni odbor SDP BiH jednoglasno usvojio prijedlog da Denis Bećirović bude kandidat SDP BiH za člana predsjedništva BiH

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Danas, 24.03.2018.godine, u Travniku je održana 8. sjednica Kantonalnog odbora SDP BiH SBK/KSB, na kojoj se raspravljalo o trenutnoj situaciji u državi i Srednjobosanskom kantonu, ali i o priprema za predstojeće Opće izbore u oktobru ove godine.

Nakon uvodnog izlaganja Predsjednika KO SDP BiH SBK/KSB Helez Nijaza i izlaganja predsjednika Općinskih organizacija SDP BiH sa nivoa kantona, te Mire Grgić, članice Predsjedništva SDP BiH i Helez Zukana, Potpredsjednika SDP BiH, usaglašen je prijedlog kandidata SDP BiH za člana Predsjedništva BiH. Jednoglasno je usvojeno da to bude Denis Bećirović iz Tuzle, doktor nauka i poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Također, usvojen je i zaključak kojim Kantonalni odbor SDP BiH SBK/KSB daje punu podršku Predsjedništvu SDP BiH u izboru najboljeg rješenja za zajednički nastup ljevice i građanskih stranaka na oktobarskim izborima.

KO SDP BiH SBK/KSB

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://aspremium.olx.ba/