SDA i SBB jedinstveni u podršci kandidatu SDA/SBB za načelnika u Bugojnu g-dinu. Harisu Mujiću

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Koalicija SDA/SBB formirana na nivou BiH za predstojeće lokalne izbore je stabilna i odraz prije svega zrelosti bošnjačkog političkog korpusa i jedinstva najjačih probosanskih političkih opcija. Ona je u tom smislu neupitna i dosljedno će se primjenjivati na svim nivoima i svim lokalnim sredinama bez izuzetka.

Kao potvrdu tome sinoć (četvrtak) su kantonalna i općinska rukovodstva SDA i SBB održali radni stastanak u prostorijama SDA Bugojno radi dogovora o daljnim izbornim aktivnostima u pogledu zajedničke podrške kandidatu SDA/SBB za načelnika Općine g-dinu. Harisu Mujiću.

Sastanku su prisustvovali: predsjednik KO SDA SBK g-din. Asim Mekić, predsjednik KO SBB SBK g-din. Aner Begić, predsjednica OO SDA Bugojno g-đa. MelikaMahmutbegović, predsjednik OO SBB Bugojno i nosilac liste za Općinsko vijeće SBB Bugojno g-din. Džemal Bilanović, potpredsjednik OO SDA Bugojno g-din. Amir Šečibović, nosilac liste za Općinsko vijeće SDA Bugojno g-din. SalihGurbeta i kandidat SDA/SBB Bugojno za načelnika Općine g-din. Haris Mujić.

Obje stranke na svim nivoima čvrsto stoje iza kandidata SDA/SBB za načelnika Općine Bugojnu, g-dina. Harisa Mujića, ali će za Općinsko vijeće imati svoje liste i sačuvati svoju posebnost i politički identitet.

Formirano je iKoordinaciono tijelo za izbor načelnika Općine Bugojno sastavljeno od predsjednika i članova Izbornih štabova SDA i SBB, a koje će osigurati pobjedu koju koalicija SDA/SBBza načelnika očekuje i u drugim općinama BiH.

Press služba koalicije SDA/SBB

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/