Kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda prof. dr. Mirsad Hadžikadić sutra u Bugojnu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

SUSRET S GRAĐANIMA

«Obrazovanje + tehnologije = budućnost BiH»

prof. dr. Mirsad Hadžikadić

kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda

Bugojno, sala Općine, četvrtak, 16. avgust 2018. godine, 18.00 sati

Poštovane kolegice i kolege,

rođeni Banjalučanin, prof. dr. Mirsad Hadžikadić, paralelno sa višedecenijskom uspješnom akademskom i profesionalnom karijerom, vrlo posvećeno je učestvovao u osnivanju i radu nekoliko institucija koje su u fokusu svog djelovanja imale promociju države Bosne i Hercegovine.

Nakon što je početkom godine najavio svoj politički angažman, a s ciljem bližeg upoznavanja sa njegovim političkim i profesionalnim djelovanjem, prof. Mirsad Hadžikadić, kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda, 16. avgusta boravi u Bugojnu.

Tim povodom zadovoljstvo nam je pozvati vas na

susret s građanima na temu «Obrazovanje + tehnologije = budućnost BiH»

Bugojno, sala Općine, četvrtak, 16. avgust 2018. godine, 18.00 sati

U toku susreta vodiće se diskusija o reformi obrazovanja i potencijalima u oblasti informacionih tehnologija koje Bosna i Hercegovina ima te neformalno druženje s prisutnima.

Unaprijed vam se zahvaljujemo na dolasku!

O prof. Hadžikadiću

Prvi predsjednik Savjetodavnog vijeća za Bosnu i Hercegovinu u Vašingtonu i Bosanskohercegovačko-američke akademije nauka i umjetnosti, prof. Hadžikadić  je izvršni direktor analitičkih programa na Univerzitetu Sjeverne Karoline u Šarloti u SAD. Dobitnik je nagrade za životno djelo udruženja informacionih tehnologija na nivou savezne države Sjeverne Karoline i grada Šarlote. U centar svog društvenog djelovanja uvijek stavlja nauku, razvoj i izvrsnost.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o