Kamp na Zlatiboru trenera i mladih košarkaša KK Iskra (GALERIJA)

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Treneri i mladi košarkaši košarkaškog kluba Iskra boravili su na desetodnevnom košarkaškom kampu Maxima na Zlatiboru. Košarkaški kamp Maxima smješten je u samom centru Zlatibora u odmaralištu „Sunčani breg“ koja je potpuno prilagođena potrebama mladih sportista.Kamp svake godine ugosti mlade košarkaše iz više zemalja.Ove godine naših jedanaest košarkaša zajedno sa trenerima Mujom Kovačevićem i Elvirom Seferovićem uživali su u prelijepom ambijentu Maxima kampa na Zlatiboru.

Trener Elvir Seferović bio je angažovan kao jedan od trenera na kampu gdje je sa svojom grupom košarkaša imao svakodnevne treninge ,takmičenja,utakmice i samim tim stekao nova iskustva i poznanstva.Naši mladi košarkaši nisu prošli nezapaženo na kampu te su kući donijeli diplome i medalje kao nagrade sa različitih takmičenja koja su se svakodnevno održavala po planu i programu kampa.

Boravak na kampu mladi košarkaši će pamtiti kao jedno lijepo iskustvo i nadamo se da ćemo to ponoviti i sljedeće godine.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/