Kakvo nas vrijeme očekuje u nedjelju, ponedjeljak i utorak

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za naredna tri dana u Bosni i Hercegovini.

PROGNOZA VREMENA ZA 1. oktobar 2017. (nedjelja) – u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinana i uz riječne tokove magla ili niska oblačnost, koja ponegdje može biti i dugotrajna. Vjetar slab sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na jugu od 8 do 11, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 15 i 21, na jugu zemlje do 24 stepena.

PROGNOZA VREMENA ZA 2. oktobar 2017. (ponedjeljak) – u Bosni i Hercegovini prije podne pretežno sunčano vrijeme. U drugoj polovini dana postepeno naoblačenje sa zapada. Vjetar slab promjenjivog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 8, na jugu od 8 do 12, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 17 i 22, na jugu do 25 stepena.

PROGNOZA VREMENA ZA 3. oktobar 2017. (utorak) – u zapadnim područjim pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim dijelovima malo do umjereno oblačno i sunčano. U drugoj polovini dana postupno naoblačenje. Krajem dana i u večernjim satima, u zapadnim i sjeverozapadnim područjima sa kišom. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu od 9 do 13, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 17 i 22, na jugu do 25 stepeni.

N1

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/