Juniorima Iskre trofej Kupa NS SBK/KSB

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Juniori bugojanske Iskre danas su na svom Jakliću u okviru finala Kupa NS SBK/KSB savladali NK Vitez. U regularnih 90 minuta bilo je neriješeno (2:2), a zatim je nakon izvođenja penala više sreće imala domaća momčad i na kraju zasluženo i osvojila pehar.

Gosti su poveli već nakon deset minuta,a napadač gostujuće ekipe David Jukić pogađa gol istrčalog domaćeg golmana Haljete. Nedugo zatim Jukić ponovo pogađa za 0:2, što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.
U drugom poluvremenu mnogo bolja igra juniora Iskre, koji su krenuli na sve ili ništa i ta igra se brzo isplatila.

Naime, sjajni napadač Eldar Omerinović sa dva pogotka istopio je prednost Vitežana, a Iskra je propustila i par lijepih prilika da dođe do velikog preokreta. Završilo je 2:2, a zatim je uslijedilo izvođenje jedanaesteraca u kojima je briljirao mladi golman Iskre Haris Haljeta. Plavi sa Jaklića nakon izvođenja jedanaesteraca slavili su sa 3:2.
Nakon izvođenja jedanaesteraca uslijedilo je uručenje medalja i pobjedničkog pehara,a zatim i veliko slavlje nogometaša Iskre, trenera i publike na Jakliću.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o