Juniori Iskre nadigrali Drinu iz Zvornika rezultatom 2:0

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Danas su juniori NK Iskre pobjedili NK Drinu iz Zvornika rezultatom 2:0. Strijelac za  vodstvo domaće  ekipe bio je Eldar Omerinović u 10 minuti igre, par minuta kasnije Iskra dolazi do prednosti od 2:0 autogolom Darka Kostića.

U drugi četvrtfinalni meč Iskra ulazi sa veoma povoljnim rezultatom gdje će tražiti prolaz u polufinale.

Nakon utakmice vidno zadovoljni trener juniora Iskre Samir Vrban je izjavio: “Zadovoljan sam utakmicom, prva nam je utakmica, imali smo deficit u zadnjoj liniji zbog dva crvena kartona iz prethodnih utakmica. Rezultatom sam zadovoljan, revanš je u srijedu. Ako budemo još kompletniji bit ćemo još jači. U svakom slučaju rezultat je dobar, idemo sa pozitivnim rezultatom da sačuvamo tu prednost u srijedu u Zvorniku. Iskoristili smo njihove slabosti.”

Mislim da smo opravdali određeni cilj, htjeli smo pobjedu i ostvarili je, 2:0 je veoma dobar rezultat, imamo blagu prednost na strani. Zahvalio bih se svima koji su došli da nas prate. U Zvornik ne idemo da se branimo nego da se nadigravamo”, istakao je Eldar Omerinović.

Završnica Kupa BiH, Juniori NK Iskra Bugojno – NK Drina Zvornik 2:0

Posted by Bugojno Danas on 9. Mart 2016

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o