Jezivi detalji u vezi jučerašnjeg pronalaska beživotnog tijela u Bugojnu, sumnja se na ubistvo

# https://www.zekataxi.com/

Dana 26.06.2018.godine u 15,15 sati u PS Bugojno je prijavljeno da se već duži period ne viđa starija ženska osoba, koja živi sama u stanu u ulici Šehitluci, općina Bugojno. Postupajući po navedenoj prijavi, službenici policije su zajedno sa radnicima Doma zdravlja Bugojno, ušli u navedeni stan u kojem su pronašli beživotno tijelo starije ženske osobe.

Uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su službenici policije uz prisustvo i pod nadzorom nadležnog tužioca, po čijoj naredbi će biti izvršena obdukcija pronađenog tijela.

Rad na utvrđivanju činjenica i okolnosti u vezi navedenog događaja se nastavlja.

Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskih portalu Bugojno-danas.info, sumnja se na ubistvo s obzirom na okolnosti koje su zatečene u stanu. Ženska osoba je bila pokrivena raznim predmetima, vrata su obljepljena selotejpom gdje se nalazila osoba zbog, pretpostavlja se, zaustavljanja širenja bilo kakvih mirisa u ulaz zgrade kako komšije ne bi ništa primijetile, brava na vratima je bila promijenjena te prozor u sobi otvoren na kipu gdje je osoba ležala mrtva. Kako nezvanično saznajemo, moguće je da je osoba ubijena još prije 6 mjeseci.

Bugojno-danas.info

https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponuda_tehnike/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o