JAVNI POZIV nezaposlenima iz Jajca i okoline za učešće u programu zapošljavanja i samozapošljavanja

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu
Želite stabilan posao? Spremni ste se educirati ili prekvalifikovati kako bi dobili posao? Imate ideju za pokretanje vlastitog biznisa ili želite da postanete poduzetnici?
Ako je vaš odgovor „Da“ na bilo koje od ovih pitanja, onda je ovo prilika za vas!
Portal Posao.ba i udruženje „COD – Centar za Obrazovanje i Druženje“ objavljuju Javni poziv nezaposlenim osobama iz Jajca i okolnih gradova (Mrkonjić grad, Donji Vakuf, Bugojno, Skender Vakuf i Šipovo) za učešće u programu zapošljavanja i samozapošljavanja.
Projekat „Ekonomsko osnaživanje mladih“ u Jajcu implementira kompanija Kolektiv (Posao.ba), u saradnji s udruženjem udruženje „COD – Centar za Obrazovanje i Druženje“ i Opštinom Jajce, uz podršku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva. Cilj projekta je ekonomski razvoj kroz podršku privatnom sektoru u cilju zapošljavanja mladih, te podršku samozapošljavanja mladih i razvoj vještina potrebnih na tržištu rada.
Projekat će pružiti podršku nezaposlenim osobama u Jajcu i okolini kroz različite edukacije, treninge i prekvalifikaciju s ciljem samozapošljavanja i zapošljavanja u sektorima sa visokim potencijalom za rast i razvoj.
Na Javni poziv mogu se prijaviti svi zainteresovani koji zadovoljavaju sljedeće uslove, odnosno spadaju u sljedeće skupine:
• Nezaposlene osobe iz Jajca i okolnih gradova (Mrkonjić grad, Donji Vakuf, Bugojno, Skender Vakuf i Šipovo),
• Osobe starosne dobi do 40 godina,
• Osobe koje su spremne na dodatnu edukaciju ili imaju ideju za pokretanje vlastitog biznisa.
Način prijave
Svi zainteresirani trebaju dostaviti osnovne informacije o sebi i biografiju popunjavanjem formulara na sljedećem linku: http://tinyurl.com/zcsebbt.
Kandidati se također mogu prijaviti i putem broja telefona: +387 33 846 944.
Rok prijave: 30.11.2016.
Dodatne informacije
Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete nas kontaktirati na mail samra@posao.ba ili preko Facebook stranice projekta Ekonomsko osnaživanja mladih: www.facebook.com/projekat.EES.
http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/