Jajce: Otvorena predizborna kampanja, Mujić Haris predstavljen kao kandidat Koalicije SDA/SBB za načelnika Općine Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/

Jučer je u Jajcu SDA otvorila predizbornu kampanju za općinske izbore 2016. i održan je promotivni skup na kojem su predstavljeni kandidati Koalicije SDA/SBB za načelnike i nosioci lista SDA za općinska vijeća.

Predstavljeni su i Mujić Haris kandidat Koalicije SDA/SBB za načelnika Općine Bugojno i nosilac liste SDA za Općinsko vijeće Bugojno Gurbeta Salih.

Ova koalicija je jedna velika etapa stabilnosti kod nas Bošnjaka, a to je i stabilnost BiH. Naš nijet je iskren, a takvima Bog pomaže.” – naveo je u svom obraćanju predsjednik SBB BiH Fahrudin Radončić.

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović je predstavio izbornu platformu za općinske izbore 2016. i posebno naglasio: “Želim se zahvaliti gospodinu Radončiću na njegovim riječima i na onome svemu što zajedno s nama radi da se stabiliziraju prilike u ovoj zemlji. Fahro, idemo zajedno u bolju budućnost, jer u jedinstvu je snaga.

#MujicHaris #Promjena #OpcinaBugojno #NacelnikBugojno #Izbori2016 #Investicije #NovaRadnaMjesta #SDA #SBB

https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/