Izbor sportiste Bugojna u petak, 29. januara

https://www.bugojno-danas.info/

Gostujući u sportskoj emisiji RTV Bugojno „Potez“ predsjednik Stručnog žirija Sportskog saveza Bugojno za izbor najboljih sportista i sportskih ekipa našeg grada za 2015. godinu Nijaz Jusufspahić, izjavio je kako je žiri obavio svoj dio posla. Broj aplikacija je veći u odnosu na prošlu godinu što po njegovim riječima valja zahvaliti i prijemu određenog broja klubova u Sportski savez Bugojno.

Pored već tradicionalnih dodjela nagrada u predpionirskoj, pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj kategoriji , dodijeliće se i bronzana, srebrna i zlatna plaketa za doprinos bugojanskom sportu u periodima od 15,20 i 30 godina. Takođe, predviđena je dodjela i drugih posebnih i specijalnih nagrada i priznanja. Svečanost „Izbor sportiste Bugojna za 2015. godinu održat će se u Kristalnoj sali Općine Bugojno u petak, 29. januara s početkom u 18 sati.

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/akcija-za-pocetak-sedmice-pop-up/