Ivoni Malbašić dodijeljen međunarodni certifikat za fitness trenere

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Ivona Malbasic, desetogodišnji aerobik instruktor i trener sudjelovanjem na sedmodnevnoj obuci za fitness trenere stekla medjunarodno priznat certifikat.

Seminar koji je trajao od 21.01.-27.01. održan je u Sarajevu u BTC-u (Body Transformation Center) pod vodstvom Džemala Gekića, velikog stručnjaka iz ove oblasti.

Program seminara se sastojao od teorijskog vrlo sadržajnog dijela i zahtjevnih treninga, kako bi po povratku u svoje klubove bili što spremniji davati stručne savjete vezane za pravilnu ishranu, zdravlje cijelog organizma i ošmiljavati funkcionalne programe trenige prilagodjene svakoj grupi.

U obuci je sudjelovalo 17 trenera iz cijele Bosne i Hercegovine, tako da smo imali priliku razmjeniti iskustva, rezultate i uspjehe i dodatno se unaprijediti.

„Aerobik studio Rejjan“  iz Bugojna u septembru  2017.godine slavi desetu obljetnicu postojanja kluba. Klub ima oko pedeset stalnih članova, s tim da je u sezonama budjenja organizma taj broj puno veći. Sve je više onih koji prepoznaju profesionalizam i vrijednosti koje dobiju, a to je zdravlje u punom obliku, zadovoljstvo, miran um i fit tijelo.

Program treninga je sveobuhvatan i kao takav je pokazao vrhunske rezultate i zadovoljstvo bavljenjem ovim vidom sporta. Program je baziran na kardio vježbama, funkcionalnim vježbama, vježbama koordinacije, izdržljivosti i snage, u korak sa najnovijim fitness trendovima sa i bez rekvizita, sa ogromnim naglaskom na pozitivnu energiju koja vlada na svakom treningu.

Grupni treninzi se odrzavaju se utorkom i četvrtkom u 18.00, 19.00 i 20.00 sati u prostoriji Taekwondo kluba Bugojno na trecem spratu.

Za sve informacije budite slobodni kontaktirati nas na telefon 061/983-205

Na facebook profilu Ivona Rejjan Malbašić ili na redovnim treninzima.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o