I sutra zanimljiv program u povodu Dana općine Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

„Igre bez granica“, zabava za najmladje Bugojance održat će se sutra s početkom u 18 sati, na stadionu Mladost.

Organizator je NVO „Sunce“, a učesnici će se zabaviti zanimljivim takmičenjima u različitim igrama. U 19 sati, takodje, sutra počinje promocija Učeničke zbirke Zavičajnog kluba Gimnazije Bugojno . Promocija će biti održana u Kristalnoj sali Općine.

U povodu Dana općine Bugojno sutra, 25.maja u 20 i 30 sati, u Maloj sali KSC-a bit će upriličena i pretpremijera predstave „Djavolja posla“ Teatra „Fedra“. Režiju za predstavu „Djavolja posla“ uradila je Senada Milanović, a igraju Suad Velagić, Ilhana Bušatlić, Amel Ugarak i Jasmina Mlaćo Durek. Nakon sutrašnje pretpremijere, u četvrtak će biti upriličena i premijera ove predstave za sve zainteresirane poklonike pozorišne umjetnosti u našem gradu. Premijera predstave „Djavolja posla“ će biti izvedena, takodje, u Maloj sali KSC-a, u 20 i 30 sati.

Podsjetimo, u povodu obilježavanja 20.maja – Dana općine Bugojno i tokom manifestacije „Bugojansko proljeće“realizovan je bogat kulturni, zabavni i sportski program. U proteklih mjesec dana održane su brojne promocije knjiga, izložbe, pozorišne predstave , kolažni programi bugojanskih obrazovnih i odgojnih ustanova, smotra folklora, akcija dobrovoljnog darivanja krvi,ulične utrke učenika i druga brojna sportska takmičenja, te svečana sjednica OV Bugojno.

rtvbugojno.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/