Općinski savjet SBiH Bugojno se priprema za lokalne izbore

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Općinski savjet Stranke za Bosnu i Hercegovinu Bugojno je u decembru 2015.godine donio Plan aktivnosti za 2016.godinu.

Prema ovom Planu Općinski savjet se priprema za lokalne izbore, koji prema Izbornom zakonu treba da se održe u oktobru 2016.godine.

U skladu sa Odlukom Predsjedništva Stranke za Bosnu i Hercegovinu, Općinski savjet Bugojno provodi izbore u svojim Mjesnim odborima na području Općine Bugojno.

Iz dana u dan u porastu je interes građana, a posebno mladih za Stranku za Bosnu i Hercegovinu, koja pronalazi rješenja koja će u najkraćem roku obezbjediti stabilan ekonomski rast, donijeti više radnih mjesta i povećati ukupan nacionalni dohodak.

Stranka za Bosnu i Hercegovinu radi na stvaranju uslova za zapošljavanje mladih, a posebno visokoobrazovanih kadrova, koji mogu dati veliki doprinos ukupnom ekonomskom razvoju.

U ovim zimskim mjesecima Općinski savjet Stranke za Bosnu i Hercegovinu Bugojno provest će izbore u svim svojim Mjesnim odborima na području Općine Bugojno, a sve s ciljem kako bi što spremnije članovi i simpatizeri ove stranke dočekali predstojeće loklane izbore.

 

                                                                           PREDSJEDNIK

                                                                             Ibro Boškailo

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o