Hasan Ajkunić: U narednom mandatnom periodu 2016.-2020., želim s vama zajedno nastaviti započete aktivnosti

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.livnobus.com/

Poštovani sugrađani,

I dalje u danima predizborne kampanje, vlada veliko interesovanje za mojim prisustvom na terenu.

Moja programska platforma urađena je s ciljem da Bugojno bude jače, ljepše, modernije i privlačnije  za građane ali posebno  za domaće i strane investitore s ciljem otvaranja novih radnih mjesta. Bez uređenog grada i prateće infrastrukture, ne može biti ni uspjeha u drugim segmentima života jedne općine.

Programska platforma zato obuhvaća cjeline koje unapređuju infrastrukturu u svim segmentima a moj cilj je i dalje raditi na razvijanju privrednih grana i poboljšanju ekonomskog ambijenta.

U narednom mandatnom periodu 2016.-2020. godine, želim s vama zajedno nastaviti  započete aktivnosti i još više raditi za bolji život građana u svim mjesnim zajednicama, na selima, u gradu,  odnosno na području cjelokupne općine Bugojno.

Poštovani sugrađani, raduje me činjenica da i dalje imam  povjerenje  velikog broja glasača na prostoru općine te da se taj broj povećava iz dana u dan.

Zato se ovom prilikom  zahvaljujem svima na podršci uz poruku da ću opravdati vaše povjerenje .

IZA NAS, HVALA BOGU, STOJE NAŠA DJELA A NE PRAZNE RIJEČI.

POZIVAM VAS DA IDEMO ZAJEDNO DALJE.

VAŠ HASAN AJKUNIĆ, NEZAVISNI KANDIDAT ZA NAČELNIKA OPĆINE BUGOJNO.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bingotuzla.ba/kupuj-pametno-kupuj-domace/ https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/