Hasan Ajkunić: Otkrili smo kreatore predizborne urote protiv mene

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Građani općine Bugojno,

Bugojanke i Bugojanci,

Poštovani  sugrađani,

Ovih dana dok traje predizborna kampanja, zajedno samo došli do informacija ko su kreatori predizborne urote protiv mene. Meni ali i svim građanima naše općine, od ranije su poznati režiseri tih zavjera koji su ponovo angažovali neiskusne glumce preko kojih žele ostvariti svoje ciljeve.

Međutim, ponovo prave istu grešku. Brzo su zaboravili da ja nisam sam i da narod sve čuje, vidi i zna i da za sve ima odgovor.

Broj mojih glasača ubzano raste. Čini me posebno sretnim i ponosnim podrška vrlo velikog broja članova i simpatizera iz svih političkih stranaka sa prostora općine Bugojno. U nekim strankama vlada veliko nezadovoljstvo vezano za njihove kandidate za načelnika jer su isti, preko noći, kao „pečurke“  potpuno neočekivano, osvanuli u njihovim strankama.

Poštovani sugrađani, dragi moji prijatelji,  hvala vam na podršci, koju ću sigurno opravdati.

Zajedno s vama, spreman sam nastaviti svoj put i rad u interesu našeg Bugojna i svih koji u njemu žive.  Iza nas, hvala Bogu, stoje naša djela a ne prazne riječi. Zbog toga, nadglasajmo kako neko reče , „namete i prevrtanere“. Pozivam vas da idemo zajedno dalje za jako, moderno i prosperitetno Bugojno.

 

Bugojno, 16.09.2016. godine                                         

   Vaš Hasan Ajkunić

                                                                           NEZAVISNI KANDIDAT

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/