Harun iz Bugojna svim srcem navija za F.K. Sarajevo

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

Fudbalski klub Sarajevo u ovoj sezoni bilježi fantastične rezultate, te su svakim danom sve bliže duploj kruni. U prvenstvu su prvi, te bježe Zrinjskom šest bodova. U Kupu BiH danas igraju drugu polufinalnu utakmicu, protiv Sloge iz Crnovljeva i već su jednom nogom u finalu.

Kada imate dobre rezultate, tada imate i armiju navijača, koji su rasprotranjeni na cjelokupnoj teritoriji BiH, ali i van granica naše Domovine. 

Rukovodstvo F.K. Sarajeva posebno raduje što ima veliki broj pristalica kod mlađe populacije, a u to se uvjerila i redakcija portala kvaka.ba, koja je upoznala petogodišnjeg dječaka Haruna iz Bugojna, koji je jedan od najvjernijih navijača Bordo momčadi u ovom gradu u Srednjoj Bosni.

Ljubav prema Sarajevu Harun je naslijedio od svog oca Elvisa, te su njih dvojica tandem koji često možemo sresti na istočnoj trbini stadiona “Asim Ferhatović Hase”.

Harun je obilježio navijanje protiv Atalante, jer i pored velikog rezultatskog deficita i jake kiše, nije posustao i bodrio je igrače do posljednjeg sudijskog zvižduka.

U nekoliko navrata se penjao na ogradu, kako ni naružio igrače jer ne igraju dobro. Poraz mu je teško pao, ali sada uživa u dobrim igrama Bordo momčadi.

Harun očekuje duplu titulu, kako bi sa svojim ocem došao na proslavu titule ispred Vječne vatre. 

Kvaka.ba

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' http://bit.ly/KatalogBingoJuliII'