GP Jazavac otvara decembarski repertoar TIFBU festivala

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Nakon novembarskog buđenja i odličnih teatarskih događaja, TIFBU pozdravlja decembar sa predstavom “Malo Blago”, u izvedbi GP Jazavac iz Banja Luke. Predstavu možete pogledati 03.12.2017. od 20 časova u Malo sali KSC-Bugono.

Pozdravite mjesec decembar zajedno sa Kajom, Lanom I Biljanom. Kaja je Lanina mama, Lana je Biljanina mama, a Biljana je mama MALOG BLAGA!

Priča doseže kulminaciju u trenutku kada njihov “najvažniji” muškarac odlazi iz njihovih života, a neki “drugi” muškarci uplovljavaju i pokušavaju nadomjestiti taj gubitak. Što je MALO BLAGO i da li donosi BLAGO – STANJE u živote Kaje, Lane i Biljane, saznat ćete u ovoj toploj i duhovitoj ljudskoj priči o zajedničkom životu tri generacije žena.

Decembar je hladan ako ste na ulici, a hladno vam može biti svaki dan ako ste ogoljeni u duši, zato vas pozivamo da u nedelju, 03.12. od 20 časova ugrijete svoje tijelo I dušu sa predstavom “Malo Blago”, GP Jazavac, režija Slađana Kilibarda, igraju: Nataša lvančević, Slađana Zrnić, Belinda Božičković.

Savršena prilika da kažete “Hello December”, uz tri veličanstvene žene na sceni, a TIFBU ponovo ima “Damski početak”. Jednostavno TRAŽIMO SUŠTINU…
Draga publiko!

Naši vijerni tragači suštine, podijelite decembar sa TIFBU festivalom, nešto ćemo naučiti zajedno, SIGURNO!

Pratite FB stranicu Teatra Fedra i Instagram profil gdje ćemo redovno ažurirati sadržaje za mjesec decembar…
Tražimo suštinu…

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/