Godišnji koncert Gradskog hora Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Večeras će u Kristalnoj sali Općine Bugojno bit održan godišnji koncert Gradskog hora Bugojno s gostima. Koncert počinje u 19:00 sati.

U svom trogodišnjem trajanju Gradski hor Bugojno postao je nezaobilazan učesnik kulturnih dešavanja u našem gradu. Sve više gostovanja na smotrama horova širom naše zemlje govori o kvaliteti koju svojim pjevanjem sevdalinki, etno pjesama iz regiona i nezaboravnim melodijama zabavne muzike pružaju publici članovi Gradskog hora Bugojna pod rukovodstvom profesora muzike Almira Vrebe.

Osim Gradskog hora Bugojno koncert će uveličati i gošće iz hora Udruženja žena Gradačac, Mješoviti hor “Harmonija” Sanski Most i te Gradski folklorni ansambl Bugojno.

Podršku u realizaciji koncerta pružit će i nastavnik muzike Advan Bauk, voditeljica Majda Velić, a program je osmislila učiteljica Habiba Musić.

Prilika je ovo da svojim prisustvom sutra u Kristalnoj sali Općine Bugojno, pružite podršku Gradskom horu Bugojno i uveličate ovu muzičku noć u našem gradu.

rtvbugojno.ba

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o