Glavaš i Helez bodrili rukometne Zmajeve u zeničkoj Areni

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u zeničkoj Areni remizirala sa Bjelorusijom 22:22, te tako vjerovatno ostala bez plasmana na ovo takmičenje.

Naši momci pružili su veoma dobru partiju, ali su neugodni Bjelorusi na kraju imali više sreće u zadnjim trenutcima susreta te ostvarili povooljan rezultat. Reprezentacija Bosne i Hercegovine imala je veliku podršku navijača koja su 60 minuta bili vjetar u leđa momcima na terenu.

Među više hiljada navijači zabilježili smo i Bugojanca Vlatka Glavaša, nekadašnjeg kapitena i trenera naše nogometne reprezentacije, trenutno savjetnika u uredu državnog ministra za komunikaciju i promet Slavka Matanovića, kao i Zukana Heleza, trenutno poslanika Predstavničkog doma PSFBiH, a dojučerašnjeg ministra za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata FBiH.

Na svojim facebook profilima Glavaš i Helez uoči susreta podijelili su slike druženja sa selektorom Draganom Mirkovićem u hotelu gdje je odsjela naša rukometna reprezentacija.

{gallery}/photo/sport/glavas_zukan_zenica{/gallery}

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o