GLASAJTE! Čitatelji portala Bugojno Danas biraju predsjednika Sportskog saveza Bugojno

http://preventlabs.ba/

Nakon što smo jučer objavili objavu da predložite osobu za predsjednika Sportskog saveza Bugojno, objavili ste preko 100 objava. U anketi smo napisali imena koja ste najčešće napisali, a glasati možete do četvrtka do 12 sati kada ćemo objaviti ko ima najviše glasova, a izbor novog predsjednika će se održati isti dan sa početkom u 18 sati.

Ovom anketom će čitatelji portala Bugojno Danas izabrati osobu za koju smatraju da treba da bude na čelu Sportskog saveza Bugojno i da vrati bolje dane za sport u Bugojnu. Ovom anketom se neće pobjednik postaviti na čelo Sportskog saveza, ali će se izraziti želja čitatelja koga bi željeli vidjeti na mjestu predsjednika.

Glasati možete klikom na jedno ime a potom potvrditi na opciju glasaj. Moguće je glasati samo jednom sa jedne IP adrese.

https://www.bingotuzla.ba/2019/03/18/za-pocetak-sedmice-u-bingu-dodatno-snizeno-od-18-3-do-20-3-2019/ https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/