GLASAJTE! Čitatelji portala Bugojno Danas biraju predsjednika Sportskog saveza Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Nakon što smo jučer objavili objavu da predložite osobu za predsjednika Sportskog saveza Bugojno, objavili ste preko 100 objava. U anketi smo napisali imena koja ste najčešće napisali, a glasati možete do četvrtka do 12 sati kada ćemo objaviti ko ima najviše glasova, a izbor novog predsjednika će se održati isti dan sa početkom u 18 sati.

Ovom anketom će čitatelji portala Bugojno Danas izabrati osobu za koju smatraju da treba da bude na čelu Sportskog saveza Bugojno i da vrati bolje dane za sport u Bugojnu. Ovom anketom se neće pobjednik postaviti na čelo Sportskog saveza, ali će se izraziti želja čitatelja koga bi željeli vidjeti na mjestu predsjednika.

Glasati možete klikom na jedno ime a potom potvrditi na opciju glasaj. Moguće je glasati samo jednom sa jedne IP adrese.

[yop_poll id=1]
https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o