“GLASAJ I PROMIJENI!”, jer promjena nema bez izlaska na izbore

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Glavni izborni štab Stranke za Bosnu i  Hercegovinu je na sjednici održanoj u Kaknju razmatrao tok priprema i dinamiku u svim stranačkim organizacijama. Opšta je  ocjena da se sve aktivnosti odvijaju prema utvrđenom planu i da će Stranka za Bosnu i Hercegovinu u potpunosti biti spremna za početak kampanje za Lokalne izbore 2.oktobra 2016.godine.

Otvaranje  kampanje Stranke za Bosnu i Hercegovinu uz predstavljanje svih kandidata i izbornog programa će biti 2.septembra 2016.godine u Prijedoru.

Glavni izborni štab je takođe utvrdio izborni slogan stranke  koji glasi:  GLASAJ  I  PROMIJENI!, jer promjena nema bez izlaska na izbore.

Ovom porukom pozivamo građane u svim  lokalnim zajednicama, da prije svega izađu na izbore i da svojim glasom promjene sadašnje stanje u svojoj općini.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o